top of page

Volnočasový klub

Ronnye mě přemluvil, abych s ním šel na setkání volnočasového klubu, prý to bude zábava, většinou se prý hrají hry a podobně. Klub vede profesor Hatfield z lektvarů a profesorka Garfield, kterou na nic nemáme. Řekl bych, že spolu něco mají, pořád na sebe tak koukají a přijde mi, že mají i podobné prstýnky. Možná jsou zasnoubení, ale nevím.


Hráli jsme "Člověče, zasměj se" - je to obdoba "Člověče, nezlob se", ale místo figurek chodí přímo hráči. Také jsou na hracím poli různé úkoly. Problém byl v tom, že jsme se měli rozdělit do dvojic - Ronnye šel s nějakou kamarádkou a na mě zbyla nějaká blonďatá holka ze Zmijozelu, se kterou jsem se hned poštěkal o tom, kdo bude házet a kdo bude figurka. Nakonec jsem teda házel já a ona byla figurka. Celkem se mi dařilo házet čísla tak, aby stoupala na úkoly - byla to sranda a opravdu jsem se hodně nasmál.


Jmenuje se Yvonne a nakonec je vážně fajn. Začali jsme se bavit i na hodinách a ve volných chvílích. Má bráchu Haydena, který je také v prváku. Jsou to dvojčata a oba jsou střelení, ale každý trochu jinak :-)


Už strašně dlouho jsem na hodinách neviděl Viky. Mám pocit, jestli neodjela zpět za rodiči. Naštěstí mám nové kamarády z volnočasového klubu.

9 zobrazení0 komentářů
bottom of page